Akadálymentes verzió >>

Ideiglenes dumaláda

Musique.hu Fórum Általanos fórumok

1234 >>
Elküldve: 2009-05-23 19:59:37

yourangelofmusic

Idézet: Yves 2009-01-19 17:20:47
Idézet: yourangelofmusic 2009-01-18 15:42:29

Szia!

Jó a kérdés! Nos, a szándék megvan a bővülésre, már 1-2 előadó profiljával el is készültem, akik nem sokára kikerülnek a fejlécbe. De ha esetleg van, akiről szívesen olvasnál, írd csak meg is megnézzük, mit tehetünk az ügy érdekében:)

Szia(sztok)!

Értem,bár látom sok a munka egyeseknek.félően , s remegve gondolkoztam h vajon lehet e csatlakozni mint szerkesztésben a multkori téma alapján,de ez csak egy fura gondolatom felröppenése.Én nem tudom kik azok az 1-2 előadó aiket készit-esz v. készitettél,de én például őket hiányolom:Najoua Belyzel,Pink Martini vagy InGrid:)-mondjuk engem Najoua Belyzel érdekel a legjobban:)-sajnos még kezdő vok mert csak tanulom a franciát.
ennyiüdv.yves

Yves! Majd ráállok a Najoua ügyre. Jó hangja van nagyon a csajnak, úgyhogy nem sokára írok róla egy életrajzot. Csak még előbb meg kéne írnom egy Olivia Ruiz ízelítőt...

Elküldve: 2009-07-21 15:17:10

Yves

Bonjour!

Igen ténleg jó hangja van.Örülök h tetszik.Ha úgy van akkor legfeljebb küldök olyan oldalakat ahol cikkek vannak Najoua-rol pl diszkográfia ügyben is.Most nyáron több időm van kutakodni:).

Elküldve: 2009-09-21 15:27:59

PetTiteFilLe

Sziasztok! Mit szólna a csapat egy saját "Zene Ünnep"hez? Összegyűlünk 1 helyen, jót eszünk, jót dumálunk és jófajta francia zenékkel múlatjuk közben az időt... Lehetne mondjuk a musique.hu első feltöltésének napja, vagy valamelyik híresség születése napja, vagy csak úgy egy nap, amit attól kezdve Musique.hu Ünnep Napnak kiáltunk ki, és minden évben újra és újra megünnepeljük, a végén még a google is jegyzi majd :D

Elküldve: 2009-09-22 12:22:02

yourangelofmusic

Csodálatos kezdeményezés!!!!! Nekem tetszik. Többiek? :)

Elküldve: 2009-10-12 08:46:19

granzo

Benne vagyok ;)

Elküldve: 2009-12-25 12:23:16

HoZsike

http://musicals02.gportal.hu/ nézétek meg álatlában általában kedvenc francia énekeseimrő rakok fel híreket:)

Elküldve: 2010-07-01 22:09:53

Pascal1

http://www.inst-france.hu/spip.php?article360&lang=hu

Ajánlom figyelmetekbe :)

Én ott leszek!

Elküldve: 2010-07-01 22:30:35

Salsa_du_demon

És miért cigányegyüttest hívtak meg?Nincs elég énekes/együttes Franciaországban?Mondjuk számomra lényegtelen, mert pont aznap utazom el.

1234 >>
bejelentkezés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus beléptetés
musique.hu galériák
Natasha St-Pier 2010
legfrissebb cikkeink
Új...
Új klippek, amiket...
Patrick Fiori -...
Enfoirés 2011
Hamarosan új...
Julie Zenatti, mint...
Zazie 7 részletben
Québec és a zene
Lara nagy tervei -...
musique.hu már a...
kapcsolat | impresszum | oldaltérkép Musique.hu :: Minden, ami a francia zenével kapcsolatos
Copyright 2006-2009 musique.hu portál. Minden jog fentartva. Designed by Menrich International