Jó a kérdés! Nos, a szándék megvan a bővülésre, már 1-2 előadó profiljával el is készültem, akik nem sokára kikerülnek a fejlécbe. De ha esetleg van, akiről szívesen olvasnál, írd csak meg is megnézzük, mit tehetünk az ügy érdekében:)
Szia(sztok)!
Értem,bár látom sok a munka egyeseknek.félően , s remegve gondolkoztam h vajon lehet e csatlakozni mint szerkesztésben a multkori téma alapján,de ez csak egy fura gondolatom felröppenése.Én nem tudom kik azok az 1-2 előadó aiket készit-esz v. készitettél,de én például őket hiányolom:Najoua Belyzel,Pink Martini vagy InGrid:)-mondjuk engem Najoua Belyzel érdekel a legjobban:)-sajnos még kezdő vok mert csak tanulom a franciát. ennyiüdv.yves
Yves! Majd ráállok a Najoua ügyre. Jó hangja van nagyon a csajnak, úgyhogy nem sokára írok róla egy életrajzot. Csak még előbb meg kéne írnom egy Olivia Ruiz ízelítőt...
Elküldve: 2009-07-21 15:17:10
Yves
Bonjour!
Igen ténleg jó hangja van.Örülök h tetszik.Ha úgy van akkor legfeljebb küldök olyan oldalakat ahol cikkek vannak Najoua-rol pl diszkográfia ügyben is.Most nyáron több időm van kutakodni:).
Elküldve: 2009-09-21 15:27:59
PetTiteFilLe
Sziasztok!
Mit szólna a csapat egy saját "Zene Ünnep"hez? Összegyűlünk 1 helyen, jót eszünk, jót dumálunk és jófajta francia zenékkel múlatjuk közben az időt...
Lehetne mondjuk a musique.hu első feltöltésének napja, vagy valamelyik híresség születése napja, vagy csak úgy egy nap, amit attól kezdve Musique.hu Ünnep Napnak kiáltunk ki, és minden évben újra és újra megünnepeljük, a végén még a google is jegyzi majd :D