Teljesen igaz, amit írtál! Annyi kiegészítést szeretnék azonban hozzátenni, hogy letudom írni Greg' nevét. Az ok nem a helyesírás, hanem a figyelmetlenség, ami abból adódik, hogy meglehetősen "sikoltozó gépírónő" vagyok. - Vagyis nem a monitort nézem gépelés közben. - A figyelmetlenségem, és a helyesírási hibák többnyire ebből adódnak. - Borzalamas, hogy nem vettem észre. Főleg, hogy így marad és később már nem nyílik rá mód, hogy kijavítsam. - Természetesen a leírtak nem mentesítenek az alól, hogy legyek valamivel figyelmesebb!. - Köszönöm az észrevételedet! - Örülök, mert legalább elolvasta valaki a gondolataimat.
Köszönettel: Quintipor
Elküldve: 2009-11-30 08:29:06
Quintipor
A Quintipor név Móra Ferenc: Aranykoporsó c. regényének főhőse. A neten tudtommal más is használja ezt a nick nevet. - Az "írásomat" meg végig olvasva - háát hemzseg a helyesírási hibáktól. Pedig igyekeztem :-) - De nem eléggé :-(
üdv. Quintipor
Elküldve: 2009-11-30 09:23:09
Quintipor
Kedves Francia zenerajongók, zenekedvelők!
Valahol 30 évvel ezelőttre nyúlik vissza a Francia zene imádatom. Természetesen azelőtt is megkülönböztetett figyelemmel voltam a Francia előadók iránt. 1979 nyarán megismerkedtem egy fiatal francia párral. - Mondanom sem kell, kukkot nem beszéltem (beszélek) franciául. Ettől függetlenül az akkor sarjadó angol tudássommal valamennyire boldogultam. Egy nagyszerű barátságnak volt ez a kezdete. - Aztán évről-évre eljöttek hozzám. Immáron az én vendégeim voltak. Aztán hosszú évek után 1987 februárjában lehetőségem nyílott egy meghívás elfogadására. Kiutaztam 1 hónapra Boulogne Sur Mer-be (La Manche -nál van). És valami villám csapásszerűen megfogott a francia muzsika. Barátom lemeztárába beszabadulva a keleti blokkból érkező fiatal DJ, mint aki még nem evett az életében. Úgy csaptam le a jobbnál jobb csodákra. Ekkor ismertem meg olyan előadókat, mint: Alain Bashung, Carolin Néron, Daniel.Balavoine, Jean-Jacques Goldman, Jeanne Maas...és még folytathatnám a sort. Aztán hosszú ideig nem sok újdonságra tudtam szert tenni. ... Az új "csoda”, az internet megtörte ezt a csendet. Ma már sok keresgélés és kutakodás után eljutottam én is – Grégory Lemarchalhoz. Mostanában legalább féléve, mindennap az Ő lemezeivel indulok útnak a bringámmal és az mp3-ra képes telefonommal. - És bizony, amint csak lehetőségem volt, játszottam francia muzsikát. Csak az akkoriban nagy slágerre gondoljak: Desirelles: Voyage Voyage. - Bocsi a "történelem óráért" - Ha valakinek tetszettek a gondolataim, nagyon szívesen írok az előadókról is, amelyeket az elmúl 30 év alatt megismertem. Üdvözlettel: Quintipor
Elküldve: 2009-12-08 21:07:51
Salsa_du_demon
Szia Quintipor!Ne hari, hogy ilyen soká írok, de őszintén szólva teljesen kiment a fejemből ez a fórum.Sejtettem, hogy le tudod írni, csak siettél :)
Esetleg neked vagy másnak kellenek Staracos Greges vidik?Van egy orosz oldal, ahová elkezdték feltölteni őket csak lassan haladnak, eddig csak október 4-ig van kész.Kész rémálom letölteni mert vagy nem működnek a linkek, vagy egy csomót kell várni a letöltések között!eddig 129 vidi van fenn, nekem 123-at sikerült leszednem és napok szerint rendszereztem, és feltettem a megauploadra, ahonnan sokkal könnyebb letölteni.