Csak nemrég bukkantam rá erre az oldalra és fanszupisztikus:) Imádom a francia zenét és jöhet szinte minden. A legeslegjobban Cimene Badi jön be. Az az energia meg minden. Van még valaki az éterben ebben a kis honban, aki hasonló érdeklÅ‘désű???
/De bárki írhat más elÅ‘adókal kapcsolatban is:)/
Elküldve: 2009-07-27 13:33:36
yourangelofmusic
Még egy ember aki szereti a francia zenét??? Jaj, máris szebb lett a napom!!!
Ha szeretnél fórumozni és még hasonló érdeklÅ‘désű emberekkel találkozni itt az én kis fórumom: www.musique.heavenforum.com Szerintem abszolút neked való, ha ennyire szereted a franciákat! :)
(nem a reklámért...:D )
Elküldve: 2009-07-30 13:03:03
granzo
A neten fellelhetÅ‘ hírek szerint 2009 végére várható Badi 4. stúdiólemezének megjelenése.
Csak nemrég bukkantam rá erre az oldalra és fanszupisztikus:) Imádom a francia zenét és jöhet szinte minden. A legeslegjobban Cimene Badi jön be. Az az energia meg minden. Van még valaki az éterben ebben a kis honban, aki hasonló érdeklÅ‘désű???
/De bárki írhat más elÅ‘adókal kapcsolatban is:)/
Vagyunk még páran, akik imádják a francia zenét :)
Elküldve: 2010-02-15 09:54:49
granzo
Hát elkészült az új album és májusra várható a megjelenése.
Elküldve: 2010-03-25 19:52:00
vivi07
Sziasztok!
Már a dátuma is megvan az új albumnak: 2010.05.03. A címe:"Laisse les dire"
A hivatalos honlapon már bele lehet hallgatni a dalokba! :)
http://chimenebadi.artiste.universalmusic.fr/
Elküldve: 2010-05-14 21:26:32
vivi07
Már megjelent az új album és NAGGGYON JÓÓ lett!! Valaki meghallgatta már? Kedvenceim az "En equilibre", "Froid", "Un jour de trop qui passe"... de a többi dal is nagyon jól sikerült! Érdemes belehallgatni .. gyönyörű hang, igényes zene.. minden ami egy jó albumhoz kell! :)