Akadálymentes verzió >>

Elöado es/vagy szamcim kerestetik

Musique.hu Fórum Francia zenei fórum
Elküldve: 2009-08-24 09:25:47

Kaileena

Sziasztok

Van egy szam, aminek sürgösen kellene az elöadoja vagy legalabb a szam cime, ha meg netalantan valaki mindkettöt felismerne, az megjobb lenne (:

Egy baratomnak lenne, meglepetes celjabol, szoval ha valaki tudna ezügyben segiteni, annak nagyon halas lennek+megköszönnem. Magara a szamra egy wow-os oldal hatterzenejekent talaltam ra, szoval ezert sincs se elöado se semmi ):

Feltöltöttem ftp-re, szoval onnet le tudjatok tölteni (nem ingyenes, hanem fizetös szerver, ugyhogy gyorsan lent van).

A link: illumination.mad-studio.hu/m/z21.mp3

Elöre is nagyon nagyon köszönöm!

Kaileena

Elküldve: 2009-08-24 10:57:30

granzo

IdÄ‚©zet: Kaileena 2009-08-24 09:25:47

Sziasztok

Van egy szam, aminek sürgösen kellene az elöadoja vagy legalabb a szam cime, ha meg netalantan valaki mindkettöt felismerne, az megjobb lenne (:

Egy baratomnak lenne, meglepetes celjabol, szoval ha valaki tudna ezügyben segiteni, annak nagyon halas lennek+megköszönnem. Magara a szamra egy wow-os oldal hatterzenejekent talaltam ra, szoval ezert sincs se elöado se semmi ):

Feltöltöttem ftp-re, szoval onnet le tudjatok tölteni (nem ingyenes, hanem fizetös szerver, ugyhogy gyorsan lent van).

Kaileena

Szia!

A szám címe: pour la vie. A Saint ex, nos année pension című sorozat betétdala. ElÅ‘adja az Only Five nevű formáció.

Elküldve: 2009-08-24 15:15:39

Kaileena

IdÄ‚©zet: granzo 2009-08-24 10:57:30
IdÄ‚©zet: Kaileena 2009-08-24 09:25:47

Sziasztok

Kaileena

Szia!

A szám címe: pour la vie. A Saint ex, nos année pension című sorozat betétdala. ElÅ‘adja az Only Five nevű formáció.

a halam a sirodon tul is üldözzön, nemes lovag :*

nagyon szepen köszönööööööööm ~

Elküldve: 2009-08-24 17:06:12

granzo

Örülök, hogy segíthettem.

bejelentkezés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus beléptetés
musique.hu galériák
Natasha St-Pier 2010
legfrissebb cikkeink
Új...
Új klippek, amiket...
Patrick Fiori -...
Enfoirés 2011
Hamarosan új...
Julie Zenatti, mint...
Zazie 7 részletben
Québec és a zene
Lara nagy tervei -...
musique.hu már a...
kapcsolat | impresszum | oldaltérkép Musique.hu :: Minden, ami a francia zenével kapcsolatos
Copyright 2006-2009 musique.hu portál. Minden jog fentartva. Designed by Menrich International